Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El tianenc Franz Estartús, absolt al judici pel cas Can Vies

“Estem molt contents, tant l’Adrià com jo, i ens ho hem pres super bé”: així s’expressava aquedt divedres el tianenc Franz Estartús. Ell i tres joves més han estat absolts, aquest divendres, dels delictes d’atemptat contra l’autoritat i desordres públics. L’absolució s’ha conegut aquest mateix divendres i tant ells com el seu grup de suport, ha explicat en Franz a La Local, n’estan molt satisfets:

 

Tot i que després del judici –celebrat el setembre passat a la Ciutat de la Justícia– els advocats van remarcar que augmentaven les possibilitats de ser absolts, en Franz diu que “no les teníem totes”:

 

En Franz, l’Adrià i dos joves més -tots 4 absolts aquest divendres- han estat més de 3 anys i mig esperant. Primer el judici, que es va ajornar, i després aquesta sentència, que ha trigat 4 mesos en dictar-se.

El tianenc i el també estudiant Adrià van ser jutjats després que el maig del 2014 els van detenir durant una manifestació contra el desallotjament que s’havia fet del centre social okupat Can Vies, al barri de Sants de Barcelona. A més d’ells, aquella nit i els dies següents van ser detingudes 82 persones més arran d’aquells fets.