Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Torna el curs d’educació canina

Després de l’èxit que va tenir l’edició del curs passat, la regidoria de Medi Ambient de Tiana ha tornat a posar en marxa el curs d’ensinistrament de gossos. Ho explica en Toni Tubau, tècnic de l’àrea de Medi Ambient:

 

El curs està format per 4 sessions, dividides en 4 diumenges, de deu a dos quarts de dotze del matí. Començarà el 28 d’octubre i seguirà l’11, 18 i 25 de novembre:

 

La Maria Corominas és una de les alumnes que va participar en el curs d’educació canina que es va fer l’any passat. La Maria valora quina va ser l’experiència que va tenir amb el seu gos, un pastor alemany:

 

També explica quin era el funcionament de les classes:

 

Les inscripcions estan obertes fins al 19 d’octubre. Per participar en el curs, que és totalment gratuït, només cal enviar un correu electrònic a mediambientiana@gmail.com o trucar al telèfon 93 395 51 07. A dia d’avui, diu Tubau, encara queden 4 o 5 places lliures:

 

L’activitat s’emmarca dintre de la campanya “Convivim a Tiana” impulsada per l’àrea d’Espai públic, Territori i Sostenibilitat, que busca fomentar la tinença responsable d’animals de companyia.