Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Torna a engegar el taller de suport emocional per a persones cuidadores no professionals

L’Ajuntament de Tiana torna a impulsar el Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua: un taller dirigit a persones cuidadores no professionals que busca crear relacions d’empatia i companyia, així com aportar idees i consells. Marta Serlavós, treballadora social de l’Ajuntament, ho explica:

 

El projecte és de la Diputació de Barcelona i actualment es fa a tota la província, afirma Serlavós. Un dels seus pilars és combatre la solitud de les persones cuidadores. Així ho afirma:

 

Al principi, compartir intimitats domèstiques en situacions difícils costa una mica, afirma Servalós, tot i això, el clima de respecte del grup fa que les persones participants cada cop se sentin més confiades. Així ho explica:

 

Tot i que la data de començament estava anunciada pel 4 d’octubre, es va ajornar i començarà el dimecres 25 del mateix mes. El taller constarà de 10 sessions d’una i mitja i l’horari serà els dimecres de 9h a 11.30h.

Les inscripcions estan obertes i s’han de fer a través de l’Ajuntament de Tiana omplint allà la sol·licitud corresponent.

Cartell Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua.
Cartell Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua.