Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Torna a escoltar ‘El Magazine’, el nou programa de Ràdio Tiana

Com portàvem anunciant feia dies, Ràdio Tiana ha ampliat la seva oferta de programes amb ‘El Magazine’. Aquest divendres a les 19h el 107.1 ha emès el primer capítol d”El Magazine’.

cart

Amb l’0bjectiu de fer-vos desconnectar de la rutina, us hem portat les últimes novetats de cinema, hem parlat dels nous programes televisió i hem reviscut la música de Nirvana.Per si això no fos prou, s’ha fet un repàs dels millors moments de la Festa Major que acabem de deixar enrere i s’han proposat els millors plans d’oci a Tiana a l’espai Queda’t.

Per últim, a la secció de l’Entrevista hem tingut la oportunitat de descobrir com aconseguir que els més petits s’adaptin a la tornada a l’escola; la Laura Bricollé ha estat la psicòloga infantil que ha encetat la secció. I ja us avisem que promet!

Si no hi heu estat a temps o, simplement, us ha agradat tant que el voleu tornar a escoltar… Aquí us deixem el primer ‘Magazine’. Esperem que el gaudiu tant com ho hem fet nosaltres. Bon cap de setmana i fins la setmana que ve!

 

Per ser els primers saber totes les novetats i els secrets del programa, seguiu-nos a Facebook i a Twitter!