Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Torna a escoltar el segon Magazine!

Si aquesta tarda estaves enfeinat i no has pogut escoltar el Magazine de Ràdio Tiana, no et preocupis gens! Aquí tens el segon programa, que s’ha emès aquesta tarda de 19h a 20h.

 

Com sempre, l’equip del Magazine, t’apropa a l’actualitat més rabiosa del poble. Aquesta setmana, hem parlat de Ciutadans. També hem descobert quins són els insults que més utlitzem, a la secció “Això és notícia?”. La Yaiza, ha puntuat amb un 4 de 5 la pel·lícula “El Desconocido”, el nou film de Dani de La Torre. En Rafa ens ha parlat d’U2 i, seguint amb la música, la Júlia ha portat les curiositats més gracioses del programa “La Voz Kids”.

IMG_7905

A més a més, hem tingut la oportunitat de parlar amb Marina Muzas, una súper-heroïna dels nostres temps. Ella ha visitat els estudis de Ràdio Tiana per explicar-nos la seva història; ha estat campiona de Catalunya i subcamiona d’Espanya de llançament de disc. Tot això, sent estudiant de Medicina.

IMG_7903

Com diem al programa, esperem que hagueu aconseguit desconnectar de les rutines per una estoneta i que recomaneu el programa a tots els vostres amics i, per què no, també als vostres pitjors enemics. Ah! I si voleu seguir totes les novetats, ens trobareu a Facebook buscant “Magazine Ràdio Tiana” i a Twitter “Magazine La Local”.

Moltes gràcies pel suport que estem rebent, estem molt contents!