Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Torna la paròdia de Nadal amb Jisàs de Netzerit

Badalona, Sabadell, Mataró, Guissona i Barcelona seran alguns dels espais que acolliran Jisàs de Netzerit. Aquest espectacle d’humor ja porta 14 anys de rodatge i, algun d’ells, ha passat per Tiana. Enguany es torna a representar per celebrar les festes de Nadal de la mà de Pau Riba i De Mortimers, però en aquesta ocasió no passarà per cap escenari tianenc.

Aquest espectacle explica la història real de Jesús de Natzaret, però com si passés d’aquí 2.000 anys. “En clau guerra de les galàxies”, segons Pau Riba, és una representació que també està carregada de múltiples sàtires sobre el present polític i social del país a través de les nadales versionades i de les peces que fan els De Mortimers per introduir-les: les comelades. Un viatge en el temps que, tal i com explica Pau Riba, és el responsable del nom de l’espectacle.

 

Jisàs de Netzerit és diferent cada vegada que comença una gira. El seu contingut s’adapta a l’actualitat d’aquell any per donar peu a un nou “episodi”. Per exemple, enguany, l’argument està relacionat amb els esdeveniments polítics del 9-N. Per aquest motiu, Pau Riba assegura que és un espectacle sorprenent fins i tot pels que ja ho han vist.

 

El cantautor català assegura que aquest tipus d’espectacle és un fenomen en expansió i que hi ha pobles on ja és una tradició, com Mataró i Guissona. Riba s’atreveix inclús a qualificar-lo com “els pastorets del segle XXI”.

 

Pau Riba assegura que aquesta és una bona manera “d’enfocar les festes amb alegria” des del principi. O “de tancar el cicle nadalenc” per aquells que vagin a Barcelona el 4 o el 5 de gener i el 8 de gener a Manresa. Tot i així, aquest any els tianencs s’hauran de desplaçar fins un altre lloc per gaudir d’un espectacle que, al 2013, es va poder veure a la Sala Albéniz.

Per veure la programació de la gira 2014-2015 clica aquí.