Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Torna l’Estiu Jazz i Altres Músiques al Casal de Tiana

Com bé saben tianenques i tianencs, s’aproxima un dels mesos més tranquils al poble. Dins de la calma de l’agost, però, arriba un altre cop l’Estiu Jazz a Tiana, festival de jazz i altres músiques que porta artistes tianencs i d’arreu des de ja fa 27 anys.

El tret de sortida el donarà la Gumbo Jass Band, el conjunt més veterà de l’Estiu Jazz, on hi ha tocat diverses vegades. Faran música Dixieland, estil que originàriament es tocava en els enterraments però que paradoxalment és molt alegre, ens explica Quim Garcia, programador del festival.

Seguidament, l’11 d’agost, hi haurà el concert del jove conjunt A contra blues. En Quim ens explica el tipus de banda que formen:

 

Com a novetat, el 18 d’agost vindrà Santi Arisa, amb el conjunt Bum Band Percussion, on hi ha també el seu fill Dan Arisa. Garcia ens explica perquè es tracta d’un concert especial:

 

Finalment, com ja és habitual, el festival comptarà amb una proposta d’un grup de Tiana, el Takeuchi Quartet, amb en Marc Vila a la percussió. Tocaran el divendres 25 d’agost.

Després de 27 edicions, Quim Garcia afirma que el públic de Tiana és musicalment molt obert i agraït. Així ho expressa:

 

El festival Estiu Jazz i Altres Músiques es farà els quatre divendres d’agost a les 22.30h. El lloc, igual que en altres edicions, serà el pati del Casal de Tiana.

 

Cartell festival Estiu Jazz i Altres Músiques.

Cartell festival Estiu Jazz i Altres Músiques.

Cartell festival Estiu Jazz i Altres Músiques.