Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tornen els equips després del Nadal

El Sant Cebrià Bàsquet Tiana a escena

Després de moltes pujades i baixades durant la temporada i després de victòries agòniques, el Sant Cebrià Bàsquet Tiana ha tornat per tornar a començar la competició. Una competició que ve marcada per molts factors. El primer intentar que les coses es calmin i que els partits no es decideixin en el darrer instant. Ara han tingut un temps per reflexionar, pensar i plantejar una nova part de la temporada amb garanties. Estan a la zona mitja alta de la taula i amb molta tranquil·litat per poder afrontar els partits. Ara juguen a Sant Cugat, rival que tenen just per sobre a la taula classificatòria. Els tianencs saben que serà complicat, ja que el tenen just per sobre a la classificació i amb ganes de tornar a demostrar que poden seguir pujant. Per la seva part els tianencs han aprofitat el descans per recuperar jugadors i pensar en el futur. Algunes incorporacions també han quedat tancades.

 

El Futsal Tiana torna contra el segon

Després de la derrota contra el Montsant abans de les vacances, el Futsal Tiana torna a tenir compromisos importants aquest cap de setmana. Els tianencs es veuen les cares amb el segon classificat el Llagstense. Si sumen una nova derrota, les coses es complicaran molt pels homes de Guillermo Castillo. L’entrenador ha mantingut una reunió amb la directiva per poder veure com enfoquen aquest segon tram de la temporada. Des de l’entitat no estaven gaire satisfets per la derrota del Montsant abans de vacances. Ara tornen a expressar la seva màxima confiança en un entrenador que està portant a l’equip a la zona alta de la taula.

 

El Vòlei té l’oportunitat de guanyar

Després de començar l’any amb molt mal peu, perdent contra el segon classificat, el Vòlei Tiana té l’oportunitat de redimir-se contra el cuer de la categoria, el Mataró. El conjunt de la capital del Maresme només ha sumat una victòria i a la primera ronda les d’Olaya Rais ja les van guanyar per 3 a 1. Ara esperen repetir resultats i sumar. Seria molt important per la moral d’un equip que no acaba d’arrencar.