Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tot esforç té recompensa

Quan ja són quatre els mesos de feina feta, des de l’escola de teatre de l’Agrupació Artística del Casal s’ha mostrat públicament l’esforç dipositat des del mes de setembre. Els nois i noies de tres dels grups de l’agrupació han representat tres actuacions: “la clau misteriosa” el grup dels mitjans, “creació d’escenes” el joves, i Grease el grup B dels grans. L’objectiu d’aquesta jornada, a més de mostrar el treball que es fa, és començar-se a habituar a tenir públic, així com controlar tots els aspectes clau quan s’actua sobre l’escenari. Ho explica el president de l’Agrupació Artística del Casal, Albert Freixas, en Iaio:

 

El fet de trobar-se tot just a meitat de curs vol dir que les millores al juny seran evidents. La mostra a la jornada de portes obertes de divendres és part de l’aprenentatge que es pretén que s’adquireixi d’aquí a final de curs.

 

És evident que si per algú és especial aquest dia és per els joves actors i actrius, però també ho és pels pares, mares i familiars que assisteixen a les portes obertes. Un exemple el trobem en la Mònica Puig.

 

Però no tan sols són els més grans els principals seguidors. Companys i companyes de classe no han deixat escapar l’oportunitat de veure el seus amics sobre l’escenari. Ens ho explica l’Erica Pérez.

 

Els joves actors, durant l'actuació
Els joves actors, durant l’actuació

L’Ivana, certament, no havia explicat res de res als seus amics per no desvetllar l’efecte sorpresa que pretenia.

Les sensacions tot just finalitzada l’actuació han estat molt positives, no tan sols per a l’Ivana, també per companyes seves a l’Agrupació.

 

L’aula oberta, tot i que mostra el resultat de les activitats realitzades fins ara, manté la seva vessant de pretendre captar l’atenció de nens i joves que vulguin formar part de l’Agrupació.