Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tot a punt perquè l’Art Garden Market obri les portes

Testos, avets i plantes arrenglerats esperant compradors, els terres pintats i aclarits, els darrers tocs al bar i llista d’espera d’artesans per participar-hi: l’Art Garden Market crema les últimes hores de preparatius. El Garden Tiana torna a la vida, reinventat. Dissabte i diumenge, a partir de les 11h del matí, el mercat d’art i horticultura serà una realitat.

En Jaume Piera, un dels germans propietaris del garden, està content d’aquesta renaixença després que l’espai portés més de 2 anys tancat:

 

Els ideòlegs d’aquest peculiar mercat tianenc són l’Anna Mayolas i en Jordi Santamaria. Tots dos tenen oficis molt adients pel que, ara mateix, tenen entre mans: ella és productora de publicitat i ell, dissenyador gràfic. Estan prou contents de la volada que està agafant l’Art Garden Market, asseguren:

 

Una de les sorpreses de darrera hora ha estat que hi ha llista d’espera per participar-hi. El criteri per poder-ho fer ha estat aquest:

 

L’Anna Mayolas, es va veure “embolicada” en el projecte una mica de cop i volta però assegura que està “encantada” de l’equip que s’ha creat:

 

L’Art Garden Market obrirà dissabte 2 i diumenge 3, d’11h del matí a 20h del vespre. Els espais acolliran tallers i paradetes d’artesania, outlet d’objectes de jardí, mercat d’art i algunes paradetes específiques de samarretes, llibres o guarniments de Nadal. L’exterior serà l’espai de venda i exposició dels avets i les plantes i, sota l’hivernacle annex a aquests, hi haurà també un petit bar.