Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tota la llista de Junts seguirà treballant pel poble

Junts per Tiana ja té repartides les feines del seu “govern a l’ombra”. Transparència: Andrés Ortiz, Cultura: l’exregidor Ferran Pascual, Comunicació: Gemma Liñán, Esports: Jordi Marí i Teresa Mas, Hisenda: Marina Perejuan. Són només alguns exemples. Continuarà treballant tota la llista. Una idea que, segons diuen, té a veure amb la seva “filosofia”.

Ramón Coll, que treballarà pels Drets Socials, explica que “com a votant havia trobat a faltar la possibilitat de tenir un vincle amb aquell grup que vaig votar”.

 

Tenen la intenció d’anar fent més gran aquest grup, que estarà coordinat per la periodista Gemma Liñán. Així és com ajudaran als dos regidors escollits. Isaac Salvatierra els representarà en les comissions de presidència, serveis centrals o urbanisme. Cristina Comas en cultura, esports, drets socials o transició nacional.

 

Oposició “en positiu”

Volen fer una “oposició en positiu”, oferir “mà estesa” al govern, aportar idees i trobar acords amb els 6 grups del ple. Un dels primers recordatoris que fan al govern és sobre la llei de transparència. Salvatierra ha insistit que l’Ajuntament “s’ha de posar les piles” en molt poc temps.

 

A partir de setembre obriran una “Oficina d’Atenció Ciutadana”: amb el web, el correu electrònic o el “whats app”. Així volen tenir “dos peus al carrer”. Ho ha explicat Gemma Liñán.

 

Aquesta setmana els dos representants de Junts, Salvatierra i Comas, han anat al curs per regidors de la Generalitat. Són els únics de Tiana que ho han fet.