Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tradijocs: jocs de tota la vida per a petits i grans

Petits i grans han pogut gaudir, aquest dissabte, de jocs tradicionals i populars com saltar a la corda, jugar amb una cuineta, als escacs o a la xarranca entre molts d’altres gràcies al Tradijocs. Es tracta d’una de les activitat de la Festa Major de Sant Cebrià que ha tingut lloc al jardí de la Biblioteca Can Baratau.

Una activitat enfocada per als nens i nenes però en què molts dels pares i mares que els acompanyaven també s’han animat a participar-hi. I és que són jocs de tota la vida que recuperen elements característics de la cultura dels pobles de la península. També són una forma divertida per a que els nens i les nenes aprenguin i coneguin a què jugaven els pares i avis de petits, tal i com explica un dels monitors.

 

Els petits s’ho han passat d’allò més bé: han jugat a gairebé tots els jocs que hi havia. El golf, la carrera de sacs i les xapes són alguns dels que més han triomfat.

 

Els més grans també s’han animat a participar-hi: i és que per ells molts d’aquests jocs formen part de la seva infància. Les bitlles, la baldufa i els escacs han estat dels jocs que més han agradat als grans, que han valorat positivament aquests tipus d’iniciatives.

 

El Tradijocs ha estat una de les activitats protagonistes durant la tarda de dissabte. Ha aplegat a tianencs i tianenques que han sortit al carrer a gaudir de la Festa Major.