Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Treballar l’autoestima, tasca clau mentre es busca feina

Totes en volen més: a les 8 dones que aquest dimarts han assistit al taller per millorar l’autoestima per dones que són a l’atur, se’ls ha fet molt curta la xerrada. Totes elles són a l’atur des de fa mesos, en alguns casos anys, i l’estat d’ànim, expliquen, és el que pot costar més de remuntar quan no es troba feina durant una temporada llarga.

IMG_8203

És el segon taller d’aquest tipus que organitza l’Ajuntament de Montgat. Ho explica Montse Sanllehy, regidora d’Acció Social i Dona:

 

Algunes de les dones que han participat al taller són integrants de l’Associació d’Aturats de Montgat-Tiana. La majoria han sortit prou satisfetes de la sessió:

 

És freqüent que l’autoestima baixi en situacions com ser a l’atur, en que hi ha més possibilitat de sentir que es fracassa a mida que es busca feina i no se’n troba. Ho explica la psicòloga Josefina Caro, que és qui ha dirigit el taller:

 

Josefina Caro explica que, malgrat que sovint pugui semblar el contrari, es pot aprendre a tenir una actitud positiva encara que no es trobi feina:

 

El taller s’ha fet al centre cívic Les Mallorquines, adreçat a dones tant de Montgat com de Tiana. S’emmmarca dins de la programació de les Jornades de la Dona que es fa enguany a Montgat.

IMG_8226

El 20 d’abril hi haurà una nova sessió per dotar d’eines les persones que són a l’atur. Es farà a la biblioteca Tirant lo Blanc de Montgat de 10h a 13h i l’entrada serà lliure.