Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Arriben tres dies atapeïts de Festa Major

Aquest divendres, Sant Cebrià, i el cap de setmana que el segueix concentraran el gruix dels actes de Festa Major, després que el cap de setmana passat acollís dos moments clàssics de la festa tianenca: la Mongetada i el concurs de paelles, precedits, divendres, de La Descorxada.

La diada de Sant Cebrià concentrarà els dos pregons: l’infantil, a les 17.30h, a càrrec del Consell Municipal d’Infants, i el pregó de Festa Major, a les 22h El llegirà la colla de diables Trempera Nostramu, que celebra el seu 2oè aniversari. Tots dos es faran, com sempre, des del balcó de l’Ajuntament. Per la regidora de Cultura Núria Blasco, el pregó dels diables. una entitat tan tianenca, donarà un sabor especial  a la festa:

 

El pregó infantil serà la primera part d’una tarda de festa per la canalla ja que, un cop acabi, una cercavila protagonitzada pels Tabalers de Tiana baixarà fins el parc dels Teletubbies per seguir la gresca allà, des de les 18.30h, amb la Festa dels Colors, on nens i nenes podran tenyir-se la roba tot jugant.

La nit de divendres serà eminentment festiva: quan acabi el pregó dels Diables, a la Plaça de la Vila, començarà el concert de nit amb els Rocktàmbuls, que es podrà allargar amb la música al Xiringuito del Dr. Mascaró a partir de mitjanit.

Els clàssics dels cap de setmana

Dissabte acull un dels plats forts de la Festa Major, que ja és un clàssic: la 4a edició de L’Enrucada, des de les 8.30h, com sempre, des del parc dels Teletubbies.

Serà un dia especialment adreçat al públic infantil: hi haurà concert familiar, jocs i joguines tradicionals i populars, torneig de Rummikub i, per la tarda, espectacle de circ amb la Companyia Elegants. Ens en parla l’Skate, membre de la comissió de festes:

 

El dia es tancarà amb el clàssic Correfoc, a les 22h., que aquest any compta amb el valor afegir que els Trempera Nostramu celebren 20 anys en actiu. Aniran acompanyats de diverses colles de diables: els Diables Joves de Sant Llorenç de Terrassa, els Casablanca de Sant Boi i els Diables de Montgat, junatment amb els Tabalers de Tiana i els Republi-k de l’Avern.

La nit de dissabte, com l’any passat, serà el moment del ball de Festa Major al parc dels Teletubbies i de la Nit de Concert pels més joves a la zona poliesportiva de Tiana, un espai estrenat l’any passat, que ja va funcionar sense incidents. Núria Blasco:

 

Lu nostru

Dos dels moments més esperats cada any arribaran diumenge: les Matinades, com sempre, a les 8h proposen matinar, caminar des de la Catequística i acabar esmorzant a la Plaça de la Vila. Aquest és un any especial perquè aquesta part de la Festa Major, tan nostàlgica per a tianencs i tianenques, fa 30 anys:

 

Diumenge al matí també serà el moment  de “Lu nostru”: puntes de coixí, cercavila, gegants, Ball de Punts i sardanes.

El final de festa el posarà, com sempre, el pícnic (sopar de germanor) des de la Petanca, mentre es gaudeix del castell de focs de final de festa.

Tot el programa de Festa Major el podeu consultar aquí

Ràdio Tiana viu la Festa Major

Apart d’estar informats de tots els actes de la Festa Major de Sant Cebrià a través del web de La Local i dels informatius de Ràdio Tiana, l’emissora municipal també us aproparà directes sobre la festa.  Divendres podreu escoltar en directe els dos pregons i també seguir minut a minut la Festa dels Colors, a les 18.30h. Dissabte serà el torn del final de l’Enrucada, taambé en directe pel 107.2 FM, amb entrevistes amb els guanyadors. Al vespre oferirem un especial en directe sobre el correfoc, que celebra els 20 anys de la colla Trempera Nostramu. Tot això al 107.2 de la FM en directe per l’emissora municipal o escoltant la ràdio per internet clicant al nostre web.