Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tret de sortida als casals i campus d’estiu

Moltes nenes i nens de Tiana han tornat a matinar avui. El que havien de fer, però, segur que els ha animat a desenganxar-se dels llençols més de pressa que no pas fa una setmana: els casals i campus d’estiu han començat.

El casal del Lola Anglada, el Duet Sports, el Campus Soccer Dream, El Casino de Tiana, l’Escola de Música i Dansa, el Kids&Us de Tiana i el Campus C.B Tiana ja han començat amb les activitats destinades a animar les primeres setmanes de vacances per aquelles nenes i nens que tenen pares que encara treballen.

Ens hem apropat a l’escola Lola Anglada, on s’hi fa el casal d’estiu organitzat per l’empresa Àmbit Escola. La cap de lleure del casal, l’Eli, explica com ha anat el primer dia:

 

Les activitats que s’hi poden fer són molt diverses i van des de tallers artístics fins a sortides a la platja i la piscina. Així ho explica l’Eli:

 

 

El Casal del Lola Anglada ha començat amb poc més de 20 infants, cosa que dóna tranquil·litat a l’equip de monitors. Tanmateix, podria ser que el nombre s’ampliés les setmanes vinents.

Casal d'estiu Lola Anglada.
Casal d’estiu 2017 al Lola Anglada.