Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Trio Desconcierto i Anila Padrós inauguren les Nits de música al Jardí Lola Anglada

El primer concert de les Nits de música al Jardí Lola Anglada donarà aquest dijous 6 de juliol a les deu de la nit el tret de sortida a la temporada de festivals d’estiu que ompliran Tiana de música durant els mesos de juliol i agost. A banda d’aquest cicle musical a l’aire lliure, que tindrà lloc cada dijous de juliol, la temporada es complementarà amb el Festival de cobles i compositors que començarà dimecres 12 i l’Estiu jazz, que es farà a l’agost.

Els encarregats d’obrir les Nits de música seran Trio Desconcierto i Anila Padrós, que han unit les guitarres dels primers i la veu de la segona per oferir un concert amb cançons populars tradicionals catalanes i música d’arrel. Ens ho explica en David Font, un dels tres membres del tercet:

 

La veu de la cantant i compositora catalana Anila Padrós els ajudarà a complementar el seu estil més clàssic i purament instrumental amb la música popular que interpretaran:

 

En David Font va fundar Trio Desconcierto l’any 2016 juntament amb Gian Carlo Scevola i Simón Maisano:

 

El guitarrista andorrà explica que té una connexió amb Tiana: la seva tieta. A més, durant el temps que va estudiar el Grau Professional de Música al Conservatori Professional de Badalona, va estar vivint amb ella:

 

El pròxim concert de les Nits de música al Jardí Lola Anglada es farà el 13 de juliol i estarà protagonitzat per Raquel Lúa, cantant i compositora amb influències del fado, el flamenc i la música d’autor. Les següents cites seran el 20 de juliol amb Ismael Dueñas i Abril Sanglas, que interpretaran el poemari “Lo Cant dels mesos” de Victor Català; i el 27 de juliol amb Abad Santacana Duet de Jazz.