Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Últims dies per participar a la licitació del local del Passatge Moragas nº10

Últims dies per participar en la licitació per part de l’Ajuntament de Tiana de l’arrendament del local situat al Passatge Moragas número 10. El termini de presentació d’ofertes per a desenvolupar-hi activitats de promoció econòmica i comercial acaba el dijous 12 de novembre.

Les persones interessades hauran de presentar, juntament amb una instància, tres sobres tancats: un amb la documentació tècnica, un altre amb la documentació administrativa i un últim amb la proposta econòmica.

Tant la instància com els sobres s’hauran de portar al Registre General de l’Ajuntament prèvia cita sol·licitada a través del correu electrònic tiana@tiana.cat o del telèfon 93 395 50 11.

Un cop escollida l’opció més viable d’entre totes les que es presentin, el contracte tindrà una durada inicial de quatre anys amb opció a pròrroga.

Dos nous plans d’ocupació

El dijous 12 de novembre també és la data límit per presentar ofertes per ocupar una plaça d’auxiliar de jardineria i una plaça de peó especialitzat de brigada. Els llocs de treball formen part de dos plans d’ocupació de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Segons informa l’Ajuntament, les persones interessades per aquesta oferta i que compleixin els requisits hauran de trucar al número de telèfon de Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), el 900 800 046.

Els requisits són estar actualment a l’atur i inscrit com a demandant d’ocupació al SOC, ser de Tiana o conèixer amb profunditat el municipi, disposar de carnet de conduir i tenir, preferentment, formació i experiència laboral en l’àmbit de la jardineria i el manteniment de zones verdes i espais urbans o de les feines de paleta en edificis d’obra i via pública.