Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Un cap de setmana de novel·la negra a Tiana

Diuen que ‘any nou, vida nova’, no? En el cas del Queda’t, us hem de dir que tornem sense novetats a destacar però amb les mateixes ganes de sempre d’apropar-vos les activitats del poble. Tiana és una vila activa, que estima la cultura i les tradicions. Però també aposta per tot tipus d’actes lúdics, històrics o d’entreteniment, entre d’altres. El 2015 ja ha començat i a Tiana, ho ha fet amb força. L’acte que més destaca és el cap de setmana de Tiana Negra. Som-hi?

1-filled-xl

Tiana es tenyeix de negre

La Tiana Negra ja ho té tot preparat per donar el tret de sortida al festival de novel·la negra per excel·lència. Ja és el tercer any consecutiu que el poble rep un festival d’aquestes característiques. I és que l’origen de la novel·la detectivesca es remunta als anys vint del segle XX. Concretament, el lloc on es va donar vida a personatges violents, sarcàstics o assassins, va ser als Estats Units. Deixant de banda la història de la literatura negra, hem de dir que Tiana ha preparat un extens i complet programa que pretén donar a conèixer els atributs de la novel·la negra en català. No serà fins divendres a les set de la tarda quan es donarà el tret de sortida al festival. El divendres, serà cerimonial, de benvinguda. El dissabte, molt més lúdic. En definitiva, un cap de setmana per gaudir d’un gènere potser por estès però que trepitja fort per constituir-se com un dels grans gèneres literaris.

Si voleu obtenir informació detallada sobre els horaris o els autors que visitaran el festival cliqueu aquí.

6531_I_V_NovelaNegra

Lloc: divendres i dissabte

Dia: Sala Albéniz, c/Isaac Albéniz, 8-10

Hora: inici a les 19h

2-filled-xl

Un conte musical

Aquesta setmana l’Hora del Conte serà d’allò més original. La contacontes Concepció Carreras comptarà amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Tiana per explicar “El fill de l’elefant”, un conte que pretén apropar valors de les moltes cultures del món als més petits. I és que, sovint, no cal viatjar de manera física per visitar altres països, conèixer com viuen i aprendre a respectar-los. De vegades amb una bona història, plena de valors i creences, podem arribar a inforndre als més petits un conjunt d’idees de globalització i respecte mútu.

mamá-elefante-controlando_500599e163c91-p

Lloc: Biblioteca Can Baratau, c/Lola Anglada, 10

Dia: dijous

Hora: 17.30h

 

3-filled-xl
Més Bambolines el 2015

Sense paraules, es pot dir molt. Aquest cap de setmana tindràs la possibilitat de descobrir que aquesta frase és ben certa. I és que la companyia de teatre El Otro presenta a Tiana l’espectacle ‘Wanted‘, un montatge de dansa i música en directe on la gesticulació n’és el plat principal. Dos clowns intentaran fugir de la presó utilitzant una sola paraula, per a ells, una arma amb molt de poder. Els voleu ajudar? De ben segur que, entre tots, aconseguim que els clowns siguin lliures! Això sí, màxima puntualitat que no ens podem perdre ni un sol minut de l’obra!

Us deixo amb un tastet de l’espectacle!


Lloc: Sala Albéniz, c/Isaac Albéniz, 10

Dia: diumenge

Hora:  18h