Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

“Un llebrer negre anomenat Kako”, el conte d’un gos llebrer explicat en primera persona

Un llebrer negre anomenat Kako és el protagonista del conte que ha escrit la tianenca Mari-Carmen Esteve. El mateix Kako explica la seva història en primera persona, una història que comença amb la seva mare, passa per la gossera de Morón de la Frontera, on va néixer, i acaba amb la seva arribada a Tiana, quan la Mari-Carmen l’adopta:

 

La Mari-Carmen explica que va ser la protectora on va néixer el Kako, a Morón de la Frontera, on li van explicar la historia de la seva mare i va decidir començar el llibre amb ella. Tot i que el conte acaba quan la Carmen adopta el Kako i arriba a Tiana, amb 4 mesos, ella no descarta escriure un altre llibre explicant anècdotes i les seves trapelleries, ara que ja té 6 anys:

 

La Mari-Carmen explica que una part dels beneficis del llibre va destinada a una protectora de Lorca, a Múrcia:

 

I és que tant ella com les seves filles estan molt conscienciades i col·laboren amb diverses gosseres, com les de Montgat i Tiana:

 

De fet, als agraïments del llibre surt el nom de les seves filles. Elles han sigut les que l’han ajudat a publicar el conte, li han traduït al català, li han fet les fotografies i els dibuixos, la portada i els tràmits per tal que Amazon li edités. Com diu la Mari-Carmen, ella només s’ha encarregat d’escriure la història.

A partir d’aquest dilluns, es podran trobar exemplars de “Un llebrer negre anomenat Kako” a la Casper Botiga i a la biblioteca Can Baratau. També es podrà aconseguir a través d’Amazon.