Un minut boig fa empatar al Futsal Tiana contra el Montmeló (5-5)

Partit “boig” el que ha viscut aquest cap de setmana el Futsal Tiana. Els de Víctor Blaya han empatat a casa davant del Montmeló amb un resultat que ha anat completament boig per culpa dels darrers minuts. El tianencs han vist com a falta d’un minut el partit semblava encaminat. Anaven guanyant per 4 a 3 i tenien als del Vallès sota control. A partir d’aquell moment ha començat un minut que ha tingut més història que gairebé el partit sencer.

A falta de 50 segons han empatat els visitants. En aquell moment Blaya ha demanat temps mort per ordenar les coses i marcar una jugada. Un “darrer atac” per poder intentar marcar, o com a mínim acabar empatant. No ha sortit bé i els de Montmeló han organitzat una contra que ha acabat amb gol a falta de 20 segons per acabar ha deixat el marcador amb 4 a 5. Quan semblava que una vegada més la mala sort havia anat del cantó del Futsal Tiana, els tianencs han empatat a falta de 7 segons per acabar el partit. Un enfrontament que el considera “poc lògic” el mateix Víctor Blaya

L’entrenador considera que tot i aquest empat la dinàmica és molt positiva. Blaya sap que estan en un bon moment i que segueixen sumant punts. Ara per a ell és el més important.

Un equip més conjuntat

Un cop passat tot aquest temps que porten junts, l’entrenador creu que ara són un equip molt més conjuntat. A principi de temporada el coordinador, Antonio Bravo, creia que la plantilla havia millorat respecte l’anterior any. Però els resultats no van acompanyar. Ara un cop passat un temps prudencial, l’entrenador creu que funcionen molt bé com a equip, Víctor Blaya

Ara ja pensen en la propera setmana, que jugaran contra el Vilafant, rival de la zona mitja i que tot i tenir a vuit punts, tenen just per sobre de la classificació.