Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Un nou mitjà en temps rècord

A principis de juliol es posava en marxa el procés de selecció per a cobrir la plaça vacant de redactor i locutor de Ràdio Tiana. Les proves, a les quals es van presentar una trentena de periodistes, van finalitzar la última setmana d’agost i des d’aleshores s’ha treballat per reconvertir Ràdio Tiana en un mitjà multi plataforma.

El repte no era petit i el temps d’execució havia de ser mínim. El municipi no podia continuar desconnectat de l’actualitat però necessitava un canvi de rumb. Les instal·lacions havien quedat obsoletes, convertint-se en el reflex de la situació amb la qual es trobava el mitjà públic local. Per tant, el plantejament inicial plantejava dues línies de treball: reformar i reformular la ràdio.

La premissa era clara: recuperar l’esperit fundacional del 1996 i convertir Ràdio Tiana en el referent informatiu del municipi per a totes les edats. Tot plegat, amb la intenció de tornar a ser una escola de periodistes. A més, el periodisme ens planteja un repte afegit: elaborar continguts adaptats als nous formats digitals: àudio, text i vídeo.

En un temps rècord, el consistori ha modernitzat les instal·lacions. També s’ha dissenyat una nova imatge que reflecteix els canvis viscuts a l’emissora municipal i s’ha optat per agrupar tots els continguts digitals i radiofònics sota una sola marca: La Local.

La Local es llegirà, se sentirà, es veurà i serà mòbil. Els primers reptes semblaven complicats i els hem assolit. Ara cal ser honestos, pròxims i oferir continguts informatius de qualitat. Tot plegat per complir l’objectiu final de La Local i de qualsevol mitjà públic: informar i fidelitzar l’audiència.

Des que vam visualitzar aquestes necessitats fins avui, només han passat tres mesos. La Local continua en construcció però des d’avui pretén connectar amb vosaltres.

En aquest enllaç, descobrireu les dates claus en el ràpid procés de reconversió dels mitjans municipals.