Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Un semàfor regularà el trànsit a la cruïlla d’Antoni Clapés amb Isaac Albéniz

Un dels punts més insegurs del centre de Tiana, tant per a vianants com per a conductors, tindrà un semàfor abans de l’estiu. Es tracta de la cruïlla del carrer Antoni Clapés amb l’avinguda Isaac Albéniz, on ara mateix hi un seguit de miralls convexos per tal que la maniobra de sortir de Clapés a Isaac Albéniz no sigui tan perillosa. Ho comenta la regidora d’Urbanisme, Núria Garcia:

 

L’alta velocitat a la qual passen molts vehicles al tram de carretera que va quedar obert en suprimir el dobre revolt era un motiu de preocupació tant per bona part dels tianencs com pel propi Ajuntament. Per això, el nou semàfor formarà part d’un seguit de mesures per abaixar la velocitat dels cotxes que passin per aquest tram del centre del poble, on no s’hi hauria depassar els 30 km/h:

 

L’entrada en funcionament del nou semàfor coincidirà, explica Garcia, amb el tercer i últim tram d’obres a la zona del doble revolt. Consistirà en l’alçament del vial en aquesta part  d’Isaac Albéniz, un tram de via que pertany a la Diputació de Barcelona.

 

L’Ajuntament treurà les obres i la instal.lació d’aquest semàfor a licitació d’aquí a poques setmanes.