Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Una bona notícia que arriba tard, segons l’oposició

Sorpresa. Ha estat una de les paraules que han repetit els portaveus dels principals grups de l’oposició aquest divendres. Després de conèixer la notícia sobre la subvenció que farà possible l’obertura del Passeig de la Vilesa, des de Convergència i Unió i Gent pel Progrés de Tiana han criticat que se’ls hi hauria comunicat amb urgència i a pocs dies del ple de juliol. Tots dos grups creuen que arriba amb anys de retard, més de 3, i gràcies a la seva insistència. Han afirmat que és un projecte que ja havien deixat preparat perquè es pogués fer a principis de mandat, l’any 2011.

Portaveu de CiU, Enric Nolis:

 

Portaveu de Gent, Joan Pau Hernández:

 

Part del doble revolt
Part del doble revolt

El portaveu i únic regidor del PP a Tiana, Manuel Gonzalo, ha rebut aquesta notícia positivament.

 

Convergència i Unió, Gent pel Progrés de Tiana i el Partit Popular diuen que es tracta d’un dels projectes més importants per a la mobilitat del poble. Estan convençuts que tindrà un fort impacte, ja que el doble revolt deixarà de ser un accés pels vehicles.

 

CiU creu que és una decisió electoralista

Des de Convergència i Unió, Enric Nolis, pensa que el govern ho hauria anunciat a finals de mandat per guanyar vots en les properes eleccions. A més, considera que aquest és un èxit del seu propi partit.

 

L’oposició demana repensar el “Retrobem-nos”

El carrer Sant Cebrià
El carrer Sant Cebrià

Ara que ja se sap que l’obertura del Passeig de la Vilesa podria tirar endavant, gràcies a la subvenció de 270.000 euros de la Diputació de Barcelona, la majoria de regidors de l’oposició creuen que és moment de replantejar el projecte de pacificació del centre (Retrobem-nos). Hernández, des de Gent, ho ha manifestat.

 

El PP preocupat per la velocitat

Una furgoneta baixant per l'Av.Isaac Albéniz
El final de l’Avinguda Isaac Albéniz

D’altra banda, des del Partit Popular insisteixen en la preocupació sobre la velocitat dels vehicles.

 

El regidor del PP creu que, a banda de la construcció d’un tram elevat que obligui a reduir la velocitat als conductors, és imprescindible fer prendre consciència a la ciutadania.

 

Consulta les notícies relacionades:

-L’Ajuntament eliminarà el doble revolt (entrevista amb l’alcaldessa de Tiana)

-Més de 100 anys de polèmica