Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Una proposta de futbol i una de futbol-sala com a campus d’estiu a Tiana

Set dels deu casals d’estiu oferts a Tiana aquest estiu tenen l’esport com a element central. Entitats i clubs diversos aposten per aquest tipus de casals, campus i estades, que any rere any continuen tenint una gran afluència. Des de La Local-Ràdio Tiana hem volgut fer un recull dels casals que posen el focus en l’esport per tal destacar les diferències que tenen entre uns i altres. Després de parlar dels campus i casals de bàsquet, i dels que combinen esports i altres activitats, avui tanquem parlant dels campus de futbol i futbol-sala de Tiana.

Campus Sergio Lozano

Després de l’èxit que va tenir la primera edició a Marvella, el Campus de Sergio Lozano aterra al Poliesportiu de Tiana. Del 3 al 7 de juliol, nenes i nens estaran amb Lozano, jugador de futbol-sala del primer equip del Barça, durant els entrenaments, que estan dirigits per altres entrenadors.

El campus tindrà horari de matins, de 9h a 14h, amb possibilitat d’acollida. Les sessions acabaran amb remull a la piscina municipal de Tiana.

Sergio Lozano explica els objectius que es marca el campus:

 

El preu del casal, és de 140 euros, tot i que existeixen 5 beques per a nenes o nenes de Tiana.

Més informació sobre inscripcions aquí.

Cartell Campus Sergio Lozano 2017.
Cartell Campus Sergio Lozano 2017.

Campus Soccer Dream Tecnificació

Del 26 de juny al 21 de juliol, pels amants del futbol es farà el Campus Soccer Dream Tecnificació on nenes i nens de 7 a 11 anys podran perfeccionar la tècnica del futbol. El campus també comptarà amb diverses excursions setmanals.

La tarifa per mitja jornada és de 85 euros, i de jornada completa de 130 euros. Existeix la possibilitat d’acollida.

Més informació sobre inscripcions trucar al 678324670 o escriure a: soccerdreamtecnificacio@gmail.com

Cartell Campus Soccer Dream 2017.
Cartell Campus Soccer Dream 2017.