Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Una tornada als Clàssics festiva

La reunió de cotxes i motos antics s’està convertint en una clàssic que es produeix després de la Festa Major. El Parc de l’Antic Camp de Futbol ha acollit un any més aquesta trobada de més d’un centenar vehicles de més de 25 anys. A més, enguany s’ha afegit la novetat de fer un viatge fins el Duet i tornar a baixar amb un autobús dels anys 80 de manera gratuïta.

Cada any s’està omplint l’espai disponible que dona el Parc dels Teletubbies, però tot i així, en Ferran, membre de l’Associació de Comerciants, explica que estan contents amb la ubicació:

 

D’altra banda, estaven previstos en un principi dos viatges de l’autobús, però al final se n’han fet més degut a la gran acollida que ha tingut aquesta iniciativa. Aquest autobús ve cedit per ARCA, una associació sense ànim de lucre que es dedica al manteniment i restauració d’autobusos.

Com a valoració final, en Ferran fa un repàs positiu on destaca l’assistència que té aquesta concentració. Insisteix que és en part gràcies a la ubicació i que sempre que hi ha més de 70 o 80 vehicles és un absolut èxit.

Un dels vehicles més antics que hi ha hagut a la trobada és un Fiat Topolino del 1948. En Ramon, el seu propietari, ve de Sant Andreu i és el seu primer cop a la concentració explica la curiositat del renom del seu cotxe:

 

Per tancar la concentració, sempre es fa una rua pel poble per fer lluir els vehicles i que tothom qui no hagi tingut la oportunitat de veure’ls, ho pugui fer.