Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Roben maquinària i material d’Abad Jardiners

Aquesta nit uns lladres s’han endut material de jardineria i diverses màquines com motoserres o desbrossadores del magatzem d’Abad Jardiners, al barri d’en Gosch de Tiana. Els propietaris se n’han adonat aquest matí, quan han anat a obrir el magatzem, i de seguida han avisat la Policia Local. Ho explica Eugeni Abad, pare del propietari del negoci:

 

Els lladres no han forçat l’entrada principal per entrar sinó que han fet malbé una valla lateral, i han entrat per allà:

 

Aquesta és la valla feta malbé per la qual han entrat els lladres
Aquesta és la valla feta malbé per la qual han entrat els lladres

Un veí que viu just al davant del magatzem d’Abad Jardiners diuen que van sentir sorolls cap a quarts de dotze de la nit però van pensar que era el vent:

 

Aquest mateix veí apunta que, una estona després, l’arribada de la seva jove a la casa podria ser la causa que els lladres hagin deixat part del material a la porta del magatzem i marxessin, per por a ser enxampats:

 

Així doncs, segons aquest veí, a la porta del magatzem va quedar una part de la maquinària, que s’ha pogut salvar del robatori.

No és l’únic robatori que hi ha hagut aquests darrers mesos a Tiana a petites empreses o a explotacions que fan servir maquinària i/o material de jardineria. En Xavier Parra també n’ha patit i va decidir posar-hi remei:

 

Abad Jardiners fa més d’una dècada que es va constituir i, ara mateix, té 7 treballadors.