Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Us agrada el lloc on han posat el tramvia?

Queden només 10 dies per diumege 27 novembre, en què una festa popular reinaugurarà el vagó restaurat del tramvia Tiana-Montgat. El comboi ja està instal.lat a la seva ubicació definitiva: la cruïlla de l’avinguda Isaac Albéniz amb el carrer Sant Francesc.

Ja fa una setmana que tianencs i tianenques veuen el vell tramvia instal.lat de nou al centre del poble, tot i que estarà tapat amb una lona blava fins el dia 27. Per això, La Local-Ràdio Tiana ha sortit al carrer a preguntar què els sembla a veïns i veïnes la nova, i definitiva, ubicació de l’històric tramvia. A la majoria de persones entrevistades el lloc no els sembla malament, tot i que força gent afirma que s’haguessin estimat més que l’instal.lessin a la placeta triangular que ha quedat davant del sindicat, entre Isaac Albéniz i Doctor Mascaró. Això és el que han contestat:

 

Aquest dijous els operaris han enllestit el paviment de rajoles de pedra sobre el qual reposa el vell vagó, i ja fa dies que les bigues de ferro que sostindran una paret i un sostre de metacrilat que protegiran el tramvia, estan instal.lades. Els propers dies es col.locarà la il-luminació i una càmera de seguretat, a més de la protecció de metacrilat esmentada.

Diumenge 27 a les 12 del migdia, el vell tianenc tornarà a lluir amb llum pròpia.