Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Van Boven: “Aquest primer any de mandat l’hem encarat amb molta cautela perquè tenim davant una majoria absoluta que no l’havíem vist mai”

El 17 de juny es va cumplir un any de la investidura d’Isaac Salvatierra com a alcalde de Tiana. Continuem la ronda d’entrevistes per fer balanç d’aquest primer any de mandat amb el portaveu d’ERC, Alex Van Boven.

Com heu viscut des d’ERC aquest primer any de mandat?

Aquest primer any de mandat l’han encarat amb “molta cautela perquè tenim davant una majoria absoluta que no l’havíem vist mai”. Segons Van Boven, hi ha coses que havien reclamat a ERC en l’anterior mandat que no les han fet (com per exemple, el pressupost base zero), tot i que són conscients que encara queden tres anys.

 

Valoració de la relació entre ERC i l’equip de govern

Van Boven qualifica la relació entre ERC i el govern com a “nul·la”. No és dolenta, però tampoc és positiva ni fructífera. Amb ells no hi compten.

 

Coses que s’han fet bé i coses que s’han fet malament

El portaveu d’ERC creu que posar-se a jutjar algú que té un mandat de quatre anys en el seu primer any “és una mica injust”, però si ha de destacar alguna cosa seria que troba a faltar veure desenvolupats “els temes cabdals que ells proposaven en campanya electoral”.

 

Estat d’execució del PAM. Quins projectes han de ser prioritaris?

Segons recull la pàgina web de l’Ajuntament de Tiana, en el primer any de mandat l’equip de govern ha assolit el 28,2% de les accions proposades en el Pla d’Actuació Municipal (PAM). Van Boven pensa que assolir el 100% al final del mandat “serà impossible”, tot i que creu que la xifra serà alta “perquè és molt fàcil de complir”. Segons ell, el PAM és poc ambiciós.

 

 

Quina nota li posaries a aquest primer any de mandat?

El regidor opina que suspendre algú el primer any és molt injust perquè acaba de començar, és per això que “els hi donaria un cinc per quedar-me en el llindar”.