Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Viatge en família pels sons de la música i dels sentiments

L’escola municipal de música i dansa ha acollit aquest dissabte el taller “Krisolets”: música, color i moviment per compartir entre els petits músics i dansaires de 3 a 6 anys i les seves famílies.

Dues de les mares participants, la Mari Carmen i la Laura, es mostraven “encantades”, tot just acabar el taller, de poder haver compartit aquesta gran experiència artística i dels sentits amb els seus fills i filles:

 

Els petits participants han cantat, ballat i jugat. Malgrat tanta activitat, encara els ha quedat una mica d’esma per explicar-nos què han fet al taller:

 

Els tallers de l’associació Krisolets són més que una estona en família gaudint de l’art: tenen un rerefons terapèutic que busca  afavorir el vincle afectiu, la comunicació i la creativitat dins del nucli familiar. Ho explica una de les seves creadores, l’Olga Campuzano, terapeuta familiar i naturòpata:

 

Elles treballen partint de la base que cadascú de nosaltres porta a dins, tota la vida, l’infant que va ser. Krisalets va començar la seva tasca el 2009 precisament a Tiana. Ho explica l’Anna Cebrián, una altra de les seves integrants, que és mestra d’educació infantil especialitzada en pedagogia Waldorf:

 

Durant el viatge sensorial d’aquest dissabte, els infants i les seves mares i pares han viatjat a través de cançons, músiques i d’una màgica taula de llum. Acabat el taller, tothom ha pogut experminetar lliurement amb instruments de percussió de l’escola de música i dansa.