Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Victòria Riba participarà a la segona edició del Benidorm Fest

La cantant, productora i compositora tianenca Victòria Riba és una de les 18 escollides per participar en la segona edició del Benidorm Fest. El seu projecte musical, Vicco, tindrà l’opció de participar en el festival d’Eurovisió amb la cançó “Nochentera” si aconsegueix guanyar aquest certamen.

Una notícia que Riba encara està assimilant, perquè un equip transversal de professionals de RTVE ha escollit que ella sigui una de les divuit finalistes d’entre les 876 propostes rebudes:

 

La cançó que ha presentat, “Nochentera”, la va compondre el passat mes de maig i destaca que és el resultat d’un treball en equip:

 

Per a ella, la participació al Benidorm Fest és un repte personal i professional que, passi el que passi, li donarà l’oportunitat de fer arribar la seva música a un públic més gran:

 

El Benidorm Fest comptarà amb dues semifinals, que tindran lloc el 31 de gener i el 2 de febrer, i una gran final que es celebrarà el dia 4. Juntament amb Vicco, hi participaran Agoney, Alfred García, Alice Wonder, Aritz Arén, Blanca Paloma, E’FEMME, Famous, Fusa Nocta, José Otero, Karmento, Megara, Meler, Raky Ripper, Sharonne, Siderland, Sofía Martín i Twin Melody.

Victòria Riba ha crescut envoltada de música i toca el piano des dels 9 anys. El seu padrí musical és Alejandro Sanz, que la va descobrir a través d’uns vídeos casolans que va penjar a Youtube. Recupera l’entrevista que l’Andrea Romera li va fer durant l’especial del 8M:

Victòria Riba: “És important potenciar la faceta de productora musical perquè falten dones a la indústria de la música”