Victòries importants pels equips tianencs

El CCE Tiana guanya amb claredat al Iluro (0-4)

El CCE Tiana han aconseguit una treballada i còmode victòria del primer equip contra l’Iluro de Mataró. Amb 3 gols en poc més de 30 minuts els tianencs s’han endut un partit que tenien guanyat sense problemes i contra un dels rivals de la zona baixa de la taula i que ha estat un partit molt senzill per l’equip, com ha explicat el mateix entrenador, Oscar Chies

Canvis que servien per poder donar descans als jugadors i pensar en el proper compromís contra un Rocafonda que ve de perdre el primer partit de la temporada

El Sant Cebrià Bàsquet Tiana guanya al darrer instant i ja és sisè

Nova victòria del Sant Cebirà Bàsquet Tiana. Els tianencs s’han imposat per un resultat de 75 a 78 a la seva visita al Matadepera, un dels rivals complicats de la categoria. Els tianencs han tornat a fer un molt bon partit i han tornat a guanyar en el darrer instant. Victòria molt bona tot i anar només amb 7 jugadors. Els tianencs han fet un molt bon partit de nou i han demostrat les seves ganes de competir. Ho explica el mateix entrenador José Luís Martínez

Amb aquest resultat encara tenen molta més tranquil·litat i ara són sisens. Un bon resultat per no patir al final de temporada.

El Futsal Tiana goleja al Teià en un partit boig (9-5)

El Futsal Tiana ha aconseguit una treballada victòria en el derbi contra el Teià. Els tianencs s’han imposat per un boig 9 a 5 en un partit molt boig i en que els blancs van fer un pas important per aconseguir pujar a la zona alta. Davant, un Teià que no ha donat la talla i que va veure com als primers minuts van rebre tres gols. Tot i això la defensa va fallar. Ara els tianencs tenen moltes coses a pulir per evitar aquests problemes, Guillermo Castillo

El Vòlei perd contra el Figueres (3-1)

La pitjor noticia de la setmana torna a ser el Vòlei Tiana. Les tianenques van fer un bon partit però van tornar a cometre els errors de sempre. Les tianenques van perdre el primer set i van empatar en el segon. Arribat aquell moment l’equip no va acabar de funcionar i van acabar perdent. Una derrota que les fa perdre posicions a la zona mitja de la taula.