Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El ple aprova per unanimitat un pla d’accessibilitat a Tiana

Fer de Tiana un poble més accessible per a tothom és l’objectiu d’una de les mocions que s’ha aprovat aquest dimarts al ple municipal. Concretament l’ha fet Junts per Tiana, que ha treballat conjuntament amb l’equip de govern en la creació d’aquesta moció. Una feina feta conjuntament que ha deixat molt satisfet a Junts. Ho explica una de les seves regidores, Cristina Comas, així com Jordi Marí, membre de l’agrupació d’electors.

 

Tot i que en Jordi ja fa temps que té clarament detectades les mancances d’accessibilitat que té el poble ara, dins de Junts per Tiana, ha pogut tenir la força necessària per impulsar aquesta moció. El portaveu de Junts Isaac Salvatierra ha agrait l’esperit de treball que hi ha hagut amb l’equip de govern:

 

Les millores han de ser un benefici per a tothom, no tan sols per a les persones amb alguna discapacitat. I és que, segons la moció, un millor accés a diferents llocs de Tiana ajudarà tots els tianencs. Un exemple en serien les voreres, han dit.

A la seva explicació de vot, el portaveu de la CUP, Àlex Rosa, ha volgut matisar que cal explicar ben bé de quina discapacitat s’està parlant.

Núria Garcia, regidora d’Urbanisme, ha explicat que ja s’ha sol.licitat a la Diputació de Barcelona la subvenció que podria fer possibles les primeres millores en aquest camp. També ha matisat a quina definició de discapacitat es refereix la moció:

 

El portaveu del PP, Diego Parra, hi ha donat també suport però ha alertat que encara hi ha molta feina a fer a Tiana en accessibilitat.

 

La moció destaca que a Catalunya hi ha mig milió de persones amb discapacitat reconeguda i que a Europa en són prop de vuitanta milions.