Solidaritat

Accés a l’Escola Lola Anglada: SETEM, ARTistLOVE i la Producció i consum responsable

El mural de SETEM i ARTistLOVE a l'Escola Lola Anglada. Foto: TIANART. / martalopez

Continuem la sèrie de notícies per conèixer millor algunes de les entitats participants a la primera edició del festival de murals TIANART.

Marta  López | 23/11/2020 a les 12:34 0
 

Sis murs, sis entitats i sis artistes. El festival de murals TIANART està a la recta final de la fase de creació dels murals i ja s’han acabat de pintar la gran majoria de les obres que reflectiran sis dels disset Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Els últims en arrencar han sigut SETEM i ARTistLOVE, que han unit forces per representar l’ODS de Producció i consum responsable al mur d’accés a l’Escola Lola Anglada des del Carrer Catellar.

La Gemma Amorós, responsable d’activisme de SETEM Catalunya, explica que s’han presentat al TIANART conjuntament amb ARTistLOVE perquè ambdues entitats tenen moltes coses en comú:

 

En Ferran Tort, artista visual i fundador de l’associació ARTistLOVE, explica que aquesta unió és un benefici per a tots ells:

 

La Gemma explica que han escollit l’ODS de Producció i consum responsable perquè defineix a la perfecció l’eix vertebrador de la missió de SETEM:

 

Per la seva part, en Ferran explica que ells treballen més l’ODS de l’Educació de qualitat, però que la seva tasca és col·laborativa i acaben treballant pràcticament totes:

 

Una tasca col·laborativa que no només s’ha reflectit en la unió amb SETEM, sinó que també s’ha vist a l’hora del procés creatiu del mural. En Ferran diu que la idea s’ha treballat conjuntament amb l’alumnat de 5è i 6è de Primària de l’Escola Lola Anglada:

 

Així doncs, la seva tasca sempre parteix del treball amb la comunitat:

 

Marta López
Marta  López