Urbanisme

Acció reivindicativa de Junts que convida a reflexionar sobre el patrimoni del poble

Un dels cors de l'acció a l'entrada de Can Peitx. La mansió de la finca va ser enderrocada el novembre passat / Alexia Guilera

L'han anomenat "Ni un cor trencat més" i està directament lligada amb un dels punts del ple municipal d'aquest dimarts: l'aprovació del reglament del nou consell assessor d'Urbanisme.

Alèxia  Guilera | 06/02/2018 a les 12:42 1
 

A Junts per Tiana els preocupa com està creixent Tiana urbanísticament. Creuen que no tot el patrimoni arquitectònic del poble s’està protegint o cuidant com pensen que caldria. Una acció feta simultàniament a una dotzena de llocs de Tiana ha volgut, aquest dimarts, remarcar alguns d’aquests llocs emblemàtics on s’han realitzat o s’han deixat de fer intervencions amb les que Junts no hi està d’acord. Isaac Salvatierra és el portaveu de Junts:

 

Des de primera hora del matí, Junts ha col.locat un -o més d’un- cor a cadascun dels llocs esmentats que formen part d’un mapa virtual on s’explica en detall l’acció. Han estat espais importants dins la història de Tiana que recentment han canviat, com Ca n’orella, o, fins i tot, desaparegut com Can Peitx.

L’acció l’han anomenat “Ni un cor trencat més” i està directament lligada amb un dels punts del ple municipal que es debatran aquest dimarts: l’aprovació del reglament del nou consell assessor d’Urbanisme.

Alèxia  Guilera
 
 
  1. […] una dotzena de llocs emblemàtics de Tiana com Can Orella, el doble revolt, Can Riera o Can Peitx es van despertar amb un cor enganxat. Era una acció de Junts Tiana, que dins de la campanya “Ni un cor trencat més” volien fer […]

Comments are closed.