Cultura

Albert, bateria de Gattari: “Teniem ganes d’ensenyar el que som i el que fem”

Gattari recollint els tres premis aconseguits al Maresmusic. Foto: @gattarioficial / martalopez

La formació musical, finalista del Maresmusic, es va emportar tres premis el passat dissabte 13 de novembre: el del vot popular, consistent en 500 euros en material musical; la contractació per participar en un festival itinerant i el premi local de Tiana, que els assegura la realització d’un concert al poble.

Marta  López | 19/11/2021 a les 10:23 0
 

El passat dissabte 13 de novembre, a la Sala Pau Casals de Montgat, es va dur a terme la fase final del Maresmusic, el Concurs de Música Jove del Maresme organitzat per les regidories de Joventut de Montgat, Tiana, El Masnou, Vilassar de Mar i Cabrils.

Entre els 5 finalistes es trobava Gattari, un grup de música emergent caracteritzat per un mestissatge que passa pel reggae, el pop, el rock o el funk i que compta amb dos tianencs entre els seus membres.

La formació musical es va emportar tres premis: el del vot popular, consistent en 500 euros en material musical; la contractació per participar en un festival itinerant i el premi local de Tiana, que els assegura la realització d’un concert al poble.

L’Albert, bateria de Gattari, és un dels dos tianencs del grup. El músic explica que està sorprès per haver aconseguit els tres premis i il·lusionat per poder tocar al seu poble:

 

L’Albert explica que tenien moltes ganes de mostrar “el que som i el que fem”:

 

És per això que es van preparar a consciència per oferir uns 20 minuts que no deixessin indiferent:

 

Per a ells va ser un dia màgic on van poder gaudir d’un ambient molt saludable entre els grups finalistes:

 

Els premis rebuts per part del jurat i el públic són una empenta que els permetrà seguir gaudint dels escenaris. L’Albert assegura que Gattari “té molt de camí”:

 

El Maresmusic també va entregar el premi d’una gravació audiovisual a Beatneeks, que representaven al Masnou, i el de participació en una fira professional a Whale Trip, provinents de Premià de Mar. A més, Nene es va emportar el premi local de Cabrils, Angeladorrrm el de Vilassar de Mar i Beatneeks va repetir amb el del Masnou.

Marta López
Marta  López