Ajuntament | Política

Albert Sales: “El nostre posicionament ha sigut realista i honest”

Els regidors del PSC, durant el ple d’octubre. / martalopez

El portaveu dels socialistes explica els tres motius principals que van portar al PSC a votar en contra dels pressupostos pel 2020.

Marta  López | 10/12/2019 a les 12:43 0
 

La proposta pels pressupostos del 2020 que va presentar l’equip de govern al ple de desembre no va aconseguir el suport de l’oposició. Els 7 vots en contra de Junts per Tiana i el PSC es van imposar als 6 a favor d’ERC i Junts per Catalunya.

El portaveu dels socialistes, Albert Sales, explica els tres motius principals que van portar al PSC a votar en contra d’aquests pressupostos. El primer, desconeixen el Pla d’Actuació Municipal (PAM) de l’equip de govern per aquesta legislatura:

 

El segon, tot i que es va incloure una partida de 15.000 euros per instal·lar plaques solars als edificis municipals, consideren que el compromís contra el canvi climàtic hauria de tenir més protagonisme:

 

Per últim, el tercer motiu és que es depenia massa dels impostos volàtils:

 

Així doncs, el portaveu creu que el posicionament del seu grup municipal ha sigut realista i honest:

 

Pel que fa a la negociació, agraeixen la predisposició de l’equip de govern:

 

El projecte destacat d’aquests pressupostos era el de l’ampliació de l’Institut Tiana per encabir-hi el batxillerat. Sales vol deixar clar que, encara que es continuï amb pressupostos prorrogats, el projecte no perilla:

 

El portaveu destaca que el PSC ha estat compromès amb l’arribada del batxillerat i la conseqüent ampliació des del principi:

 

Segons els socialistes de Tiana, la competència la té la Generalitat i és aquesta institució la que s’ha de fer responsable:

 

Ara, es continuarà amb pressupostos prorrogats, però tal com va manifestar l’alcaldessa, Marta Martorell, s’intentarà tornar a pujar a ple. Sales diu que ells estan oberts a negociar:

 

Marta López
Marta  López