Eleccions municipals 2019 | Política

Albert Sales presenta “l’ABC” de les polítiques del PSC Tiana de cara a les municipals

Albert Sales és el nou candidat del PSC per les eleccions municipals / Marc Brugat Segales

Els sis eixos principals del partit són la digitalització i la participació ciutadana, el benestar compartit, la seguretat proactiva, la cultura, l’educació i la marca Tiana

Marc  Brugat Segalés | 03/02/2019 a les 14:56 0
 

Aquest diumenge a la sala d’exposicions del Casal, el Partit Socialista de Catalunya ha presentat les polítiques del seu nou candidat a l’alcaldia de Tiana per les eleccions municipals que es celebraran aquest maig, Albert Sales.

A la presentació hi ha participat Ferran Vallespinós (alcalde de Tiana pel PSC durant 12 anys), Esther Pujol (actual alcaldessa de Tiana pel PSC), Núria Parlon (actual alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet pel PSC) i l’alcaldable Albert Sales.

Ferran Vallespinós ha destacat que Tiana “és un poble socialista”, mentre que Esther Pujol ha preferit fer un balanç de les seves dues legislatures i el llegat que deixa al nou alcaldable.

Segons l’actual alcaldessa, per estar al capdavant de l’Ajuntament es necessita una gran dosi de valentia i, tot i que hagués estat preferible que el nou alcaldable fos un membre de l’actual grup de govern, Albert Sales és un bon candidat.

 

El discurs d’Albert Sales s’ha centrat en el que ell anomena “l’ABC de les nostres polítiques”: la seguretat, el benestar i la transició tecnològica. D’aquest tres punts es deriven els sis eixos principals de la seva proposta.

La gestió per resultats, que inclou la digitalització de l’ajuntament i més participació ciutadana. El benestar compartit i la millora de la qualitat de vida. La introducció de la figura del sereno a Tiana com a mesura per millorar la seguretat.

L’educació, l’esport i la cultura. I l’impuls de la Marca Tiana, que té com a objectiu invertir en habitatge social per incentivar que els joves es quedin a la vila despès d’emancipar-se.

 

Des de La Local hem aprofitat per preguntar com el PSC de Tiana enfoca les eleccions municipals en un context d’ascens de l’extrema dreta i si creuen que aquest fet pot afectar-los directament. Sales ha respòs que prefereix no entrar en aquest diàleg y que vol parlar de Tiana i la seva gent.

Marc Brugat Segalés
Marc  Brugat Segalés