Ensenyament

Bioètica i patrimoni, els temes de les conferències de l’AEU TIMÓ del mes de novembre

Des de la Junta de l’Aula avisen que la conferència programada pel dijous 17 de novembre, que es farà a la Sala Pau Casals de Montgat, s’ha hagut de canviar. / martalopez

La jurista catalana Núria Terribas, com a especialista en l’àmbit de la bioètica i el biodret, parlarà del dret a disposar de la pròpia vida aquest dijous 3 de novembre a la Sala Albéniz.

Marta  López | 02/11/2022 a les 14:30 0
 

L’Aula d’Extensió Universitària de Tiana i Montgat portarà aquest dijous 3 de novembre a dos quarts de set de la tarda una nova conferenciant a la Sala Albéniz. Serà la jurista catalana Núria Terribas, que com a especialista en l’àmbit de la bioètica i el biodret, parlarà del dret a disposar de la pròpia vida. Ens ho explica la Carme Cantarell:

 

Des de la Junta de l’Aula avisen que la conferència programada pel dijous 17 de novembre, que es farà a la Sala Pau Casals de Montgat, s’ha hagut de modificar:

 

L’Aula és una associació ciutadana sense ànim de lucre que té com a objectiu difondre la cultura dins l’àmbit universitari als municipis de Tiana i Montgat. Podeu consultar tota la programació prevista fins al desembre a la pàgina web de l’entitat.

Marta López
Marta  López