Can Boter | Cultura

Clara Sunyer: “Can Boter sempre és un lloc especial”

La Clara i el Cristian, en una foto promocional dels concerts que fan aquest estiu / lalocal

La tianenca és la veu de “Sols Dos”, un duet de guitarra i veu que acompanyarà aquest dissabte el Taller de Can Boter en una nova proposta musical

Sergi  Quevedo | 13/07/2017 a les 15:29 0
 

La Clara Sunyer, cantant i actriu, és una tianenca inquieta i posada en mil projectes diferents. Ara en té un de nou, es diu “Sols Dos”. Ella i en Cristian Hernández a la guitarra fan versions de jazz, blues i soul. Presenten el seu repertori aquest dissabte en un espai que per a la tianenca és màgic: la masia de Can Boter. Una proposta que s’engloba al nou projecte del Taller de Can Boter i que fa molta il·lusió a la tianenca, ja que tocar a casa sempre és un luxe. Clara Sunyer:

 

Un repertori variat i  modificat per a l’ocasió que comptarà amb moltes cançons en anglès però també en català. Canvien el seu repertori perquè toquen a casa i volen agradar el màxim possible. Una actuació que serà especial. Per a Sunyer “Tiana té màgia a tots els racons i es pot palpar”

 

El concert serà a la masia a partir de les 9 del vespre. Es podrà sopar i també fer una copa. A part d’això, la Clara i el Cristian seran també tots els dijous de juliol i agost a una guingueta a Canet de Mar. A més, tenen tancada una altra actuació pel proper 26 de juliol a la Donzella de Badalona.

Per fer un tastet del repertori que tocaran a Can Boter tots dos, us deixem amb un fragment de la cançó de Lluís Llach “Abril 74”, en la versió de Sílvia Pérez Cruz, interpretada per la Clara:

 

Sergi  Quevedo