Urbanisme

Comença la nova etapa del carrer Matas

L'asfalt ja esmicolat del carrer Matas poc després de la cantonada amb Escalfapé, aquest dilluns / Alexia Guilera

Malgrat que s'han repartit diversos fulls informatius casa per casa els darrers dies, els veïns i veïnes del carrer Matas al punt on han començat les obres es queixen que no han estat prou ben informats

Alèxia  Guilera | 11/12/2017 a les 15:12 0
 

Un dels canvis més grans al centre de Tiana en aquest mandat ha començat a fer-se realitat aquest matí. Poc després de les 9h les màquines han començat a esmicolar l’asfalt del carrer Matas, entre Castellar/Escalfapé i Pau Giralt. Després l’han anat traient. És el primer tram d’una remodelació profunda d’un terç d’aquest llarg carrer, que passarà a ser de vianants abans de l’estiu entre Castellar i Jaume Amat.

Malgrat que s’han repartit diversos fulls informatius casa per casa els darrers dies, els veïns i veïnes del carrer Matas al punt on han començat les obres es queixen que no han estat prou ben informats:

 

Els principals usuaris d’aquest primer tram de Matas que s’arranjarà no tenen clar que calgués fer aquestes obres:

 

En aquest primer tram de les obres es treurà completament l’asfalt al llarg dels propers dies. Després es compactarà la terra que hi ha a sota i, finalment, es posaran les llosetes que substituïran l’asfalt per on fins ara circulaven els vehicles. Seran més petites que les que actualment hi ha a la vorera de mà esquerra, que ja va ser remodelada.

Les obres es faran en 3 fases i estaran enllestides el mes de juny. La primera fase de les obres, entre Escalfapé/castellar i Pau Giralt, durarà fins a finals de gener, moment en què començaran les obres del segon tram, des de Pau Giralt fins a Jaume Amat. Aquesta segona fase durarà també uns dos mesos, fins a final de març, moment en què s’iniciarà la darrera etapa, al tram entre Jaume Amat i Sant Francesc.

El nou carrer Matas s’anirà repavimentant també per etapes. Començarà a finals d’abril (la part més propera a la Plaça de la Vila) per acabar a començament de juny, poc abans del Tast Tiana.

Alèxia  Guilera