Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El PSC comença la campanya electoral a Tiana amb una paradeta al mercat setmanal

La campanya electoral pel 21-D va començar la setmana passada i els partits ja han començat a fer actes a Tiana. El primer ha estat el PSC, que ha començat les seves activitats electorals amb una paradeta al mercat setmanal de la Plaça de la Vila, per informar tothom que s’hi acostés de la proposta socialista per aquest 21-D. Apart dels tríptics, tenien un convidat: el número 13 de les llistes per Barcelona, Raúl Moreno. El candidat a diputat explica a La Local quin és l’objectiu del PSC i les seves prioritats per aquest 21-D:

 

La columna vertebral de la seva campanya està formada per dos elements. El primer és l’enfoc cap a l’àmbit social, un tema que creuen que s’ha deixat de banda. Avui mateix presentaran un Pla de Xoc Social que preveu millorar la Sanitat i l’Ensenyament, amb objectius com per exemple acabar amb les llistes d’espera en Sanitat o retornar la inversió a les escoles Bressol, que la Generalitat va deixar de pagar l’any 2011.

Un altre pla molt important que volen engegar, explica Raúl Moreno, és el d’Estabilitat Econòmica. Busquen que les 3.000 empreses que han traslladat la seva seu social fora de Catalunya tornin i que, a més a més, en puguin venir d’altres per recuperar la inversió. Creuen que recuperar el treball és la millora més important política i social que poden fer en aquests moments.

El segon element de la campanya del PSC és la importància de l’acord. Acord entre els diferents partits, acord entre Catalunya i Espanya. Des del PSC creuen que Miquel Iceta és el candidat ideal perquè serà capaç d’aconseguir aquest acord tan anhelat:

 

El fins ara diputat Raúl Moreno assegura que han viscut la situació d’inestabilitat a Catalunya amb molta preocupació. Esperen que a partir del 21-D es retorni a la normalitat:

 

Aquest diumenge 17 de desembre els socialistes faran l’acte central de la campanya, amb convidats com el primer secretari del PSOE, Pedro Sánchez, i d’altres personalitats, com l’alcaldessa de París Anne Hidalgo.

A nivell local: actes del PSC de Tiana

Albert Sales, primer secretari del PSC de Tiana, ha explicat a La Local quins actes electorals es faran al poble: dimarts que ve tornaran a muntar la paradeta al mercat setmanal de la Plaça de la Vila. També tenen demanat un dia per ubicar-se a la zona poliesportiva per explicar el seu programa. A més a més, estan preparant més activitats que han d’acabar de tancar per saber a quines persones convidar.