Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El PP farà una campanya centrada en el “tu a tu”, a Tiana

El PP no es planteja fer gaire canvis en el tipus de campanya que farà a Tiana aquests dies: essencialment, els populars faran pocs actes i de petit format. Actes en què, com no podia ser d’una altra manera, diu el portaveu municipal Diego Parra, s’acaba parlant de temes de política local que preocupen la gent de la vila:

 

Diego Parra està convençut que fer un acte gran a Tiana “no té cap sentit pel tarannà del poble” i, per això, diu, durant aquesta campanya se centren en el “tu a tu”:

 

El representant del Partit Popular assegura que no els fa por Ciutadans, malgrat que estan encapçalant algunes enquestes i que, clarament, són el rival polític més directe del PP. Tampoc els fa por la massiva presència anunciada pel partit taronja a Tiana en aquesta campanya:

 

Parra afegeix que “dins la indefinició que té Ciutadans com a partit, va rascant vots d’allà on en pot treure”. També ha dit que si els taronges es presenten a Tiana a les Municipals del 2019, “potser podrien capgirar els resultats dels darrers anys al poble”.

Els propers dies, el PP farà una bustiada per Tiana amb els fullets de la seva proposta electoral.