Cultura | Medi Ambient

Contes a l’aire lliure

Tothom escolta el que diu l'Anna / martifrancas

S'enmarca en el programa "Parcs i Biblioteques... Naturalment" de la diputació de Barcelona

Martí  Francàs | 26/05/2018 a les 13:23 0
 

La companyia Krisolets ha participat al programa “Parcs i Biblioteques… naturalment”, aquest dissabte a Tiana.  Un conte a l’aire lliure als Jardins de Can Baratau, ha ajuntat unes 15 famílies davant d’un escenari gairebé improvisat on han barrejat una narració amb titelles que interactuaven amb els nens i nenes.

L’Anna ens explica que aquesta interacció és una de les claus de l’obra i, més, si el públic és més aviat gran com ha passat aquest dissabte al matí.

 

I de fet, tant la interacció com la idea de fer aquest tipus d’activitats a l’aire lliure agrada tant a pares i mares com a nens. L’Aitor i la seva filla, la Cristina, ens ho expliquen.

 

Aquesta activitat forma part del projecte “Parcs i Biblioteques… naturalment”. Dijous ja va acollir una altra activitat també a Can Baratau. Té com a objectiu fomentar l’interès per la natura entre els més petits. Per a l’Olga, integrant de Krisolets, és una gran oportunitat ja que aquest projecte s’ajusta a la seva filosofia a la perfecció.

 

Activitats com aquesta s’aniran repetint al llarg de la primavera i principi d’estiu a tot el Maresme. Consulteu aquí les properes activitats del cicle

Martí  Francàs