Cultura

DDM Trio i Noè Escola tanquen les Nits de música

/ martalopez

Roger Giménez al piano, Pablo Yupton al baix/guitarra, Joan Terol a la bateria i Noè Escolà al saxo tenor presentaran el seu segon treball ARACHNOLOGY aquest dijous 22 de juliol a les deu de la nit.

Marta  López | 22/07/2021 a les 11:29 0
 

Dels Jardins Lola Anglada al Parc de l’Antic Camp de futbol. Enguany, les Nits de música canvien d’escenari però no d’essència. Els dijous de juliol, a les deu de la nit, es podrà gaudir dels concerts programats per aquesta nova edició.

Després de l’actuació de les tres joves talents i d’en Mel Semé, aquest dijous 22 de juliol serà el torn del tercer i últim concert del cicle, protagonitzat per DDM Trio i Noè Escolà, que amb el seu saxo tenor transforma aquesta formació musical en un quartet.

Així doncs, amb la seva ajuda, en Pablo Yupton al baix/guitarra, en Joan Terol a la bateria i en Roger Giménez al piano presentaran el seu segon treball ARACHNOLOGY (TempsRecord, 2020). El pianista ens ho explica:

 

El concert estarà ple de contrastos rítmics, melòdics i harmònics, aconseguint un mapa sonor diferent en cada un dels temes que s’interpretaran. Les entrades, que es podien reservar a través de la plataforma Entràpolis, ja estan exhaurides.

Marta López
Marta  López