Política | Referèndum 1-O

Dos anys de l’1-O: Tiana organitza un acte de commemoració per aquest diumenge

1 d'octubre a l'exterior de l'Institut de Tiana. Foto: Alèxia Guilera. / martalopez

Al llarg d’aquesta setmana s’ha fet una crida a tianencs i tianenques perquè enviessin els seus talls de veu explicant com van viure l’1-O. El diumenge, aquests testimonis es projectaran a la plaça de la Vila, juntament amb imatges del referèndum a Tiana.

Marta  López | 27/09/2019 a les 13:06 0
 

El pròxim dimarts farà dos anys del referèndum de l’1 d’octubre. Per commemorar aquesta data, diumenge 29 de setembre a partir de les set de la tarda tindrà lloc un acte a la plaça de la Vila per recordar com es va viure a Tiana.

La commemoració començarà amb una lectura de poemes relacionats amb l’1-O. Seguidament, el periodista Rafa Burgos farà una explicació de com es va desenvolupar aquesta jornada. Una explicació que, un cop acabi, es complementarà amb el testimoni de les persones que vulguin intervenir i explicar el seu record o vivència.

A més, al llarg d’aquesta setmana s’ha fet una crida a tianencs i tianenques perquè enviessin els seus talls de veu explicant com van viure l’1-O. El diumenge, aquests testimonis es projectaran juntament amb imatges del referèndum a Tiana. L’acte acabarà amb la lectura d’un manifest.

Marta López
Marta  López