Bàsquet

El Bàsquet Tiana encadena la segona derrota de la temporada (57-74)

El Bàsquet Tiana en un dels darrers partits / sergiquevedo

Els tianencs han encaixat la segona derrota seguida i per avaratge ocupen la zona baixa de la taula. Ara ja pensen en la propera setmana i en començar a refer-se.

Sergi  Quevedo | 27/09/2016 a les 19:23 0
 

El Bàsquet Tiana ha començat nova etapa a segona catalana hi ho ha fet de manera molt dura, amb dues derrotes que els han deixat a la zona més baixa de la categoria. La primera setmana han perdut contra el Guinardó per 104-56 i aquesta segona ha caigut contra el Barberà per 57 a 74. Amb aquests dos resultats s’enfonsen a la zona baixa de la taula. Tot degut a un mal inici, José Luís Martínez.

 

Tot i perdre en aquest segon partit el resultat ha estat molt enganyós. Els tianencs han fet un molt bon partit i ajustat. Fins al minut 35 han empatat. Al final però s’ha acabat decantant pels del Vallès que han vist com sempre han entrat en un joc que no els convenia

 

Comencen malament però no tant

Tot i les dues derrotes i els nombrosos punts en contra, aquesta temporada l’objectiu és mantenir la categoria. Per aquest motiu les derrotes no fan tan de mal com podria ser si lluitessin per pujar. Per això ara  no són tan doloroses com recordava el mateix entrenador José Luís Martínez

 

Ara ja pensen en la propera setmana, juguen contra el Ramon Llull, un equip que està a la mateixa situació que els tianencs.

Sergi  Quevedo
 
 

Participa