Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El cadet femení del CV Tiana participa al torneig Copa d’Espanya de Valladolid

L’equip cadet femení del Club Volei Tiana va participar en el torneig Copa d’Espanya que es va celebrar els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre a Valladolid. Una competició en forma de lligueta que va acollir a més de 120 equips d’aquesta categoria.

D’entre els 4 nivells que competien, el nivell on competia el cadet femení del CV Tiana estava format per 32 equips. Van jugar 7 partits, dels quals van guanyar 4 i van perdre 3. Uns resultats que les van col·locar divuitenes.

En el torneig també hi competien equips de categoria juvenil. El CV Tiana hi va participar conjuntament amb el juvenil de la Secció Esportiva de l’Espanyol, amb qui té un conveni. Ho explica l’entrenador del club, en Ricard Llort:

Ell mateix explica de què tracta aquest conveni, signat el maig de l’any passat:

L’objectiu principal, doncs, es aconseguir pujar aquests dos equips a segona divisió –ara juguen a tercera-:

En Ricard fa un repàs de les diferents categories que hi ha actualment al club:

Un objectiu a llarg termini del CV Tiana és ampliar el club dins i fora del pavelló:

De moment continuaran amb la lliga, que està en actiu. De cara a la Setmana Santa realitzaran una activitat especial i, de cara a l’estiu, tornaran a repetir el Campus d’Estiu. Tothom qui vulgui provar o apuntar-se ho pot fer els dimecres i divendres a partir de les 7 de la tarda al Pavelló Municipal.