Entitats | Esports

El Campus Day es manté en la seva quarta edició

Dos nens jugant a futbol set al Campus Day, aquest dilluns / Laia Patau Fabres

Aquest any hi han assistit 26 nens i nenes, mentre que l'any passat en van ser 41. Tot i això, el coordinador de la jornada, l'Antonio Bravo, creu que ha anat molt millor del que pensaven.

Laia  Patau Fabrés | 30/04/2018 a les 18:14 0
 

El Campus Day torna un any més al poliesportiu de Tiana, on aquest dilluns més d’una vintena de nens ha jugat a diversos esports. El Campus Day s’ha fet des de les 9 del matí fins a les 2 de la tarda. Aquesta activitat és organitzada per les entitats esportives de Tiana, juntament amb la Regidoria d’esports, per oferir una activitat als infants aquest 30 d’abril, festiu de lliure elecció a les escoles tianenques.

En la seva quarta edició les activitats han continuat sent les mateixes que els anys anteriors: futbol, futsal, bàsquet, patinatge, tenis i futvòlei. Un dels monitors, l’Albert, explica com ha funcionat aquesta jornada:

 

Tots els nens i nenes han gaudit del Campus Day, especialment per la varietat d’esports que s’hi oferia.

Els partits i les activitats han sigut totes mixtes, afavorint així a crear un ambient igualitari i ple de companyerisme.

Un dels nens que hi ha assistit, en Gorka, ha sortit molt content després d’una jornada que l’ha mantingut actiu durant tot el matí:

 

Tot i l’èxit de la jornada, la participació al Campus Day ha baixat respecte l’any anterior, on l’activitat estrella va ser el tir amb arc. Aquest any hi han assistit 26 nens i nenes,  mentre que l’any passat en van ser 41. Tot i això, el coordinador de la jornada, l’Antonio Bravo, creu que ha anat molt millor del que pensaven.

 

El Campus Day finalitza un any més amb valoracions molt positives tant per pares, mares i nens com per part dels organitzadors. Per aquesta raó no seria d’estranyar que hi hagués una cinquena edició, asseguren tots plegats.

A continuació podeu veure un vídeo informatiu del Campus Day:

Vídeo editat i locutat per Marc Brugat Segalés.

Laia  Patau Fabrés