Comerç | Km. 0

El centre comptarà amb una nova fira comercial els dissabtes

/ martalopez

L’ACIST estrenarà aquest nou espai amb la Fira de Tardor, on les parades dels comerciants es complementaran amb les diferents activitats programades per l’ocasió.

Marta  López | 31/10/2019 a les 12:36 0
 

A partir del pròxim dia 2 de novembre i cada dissabte, de deu del matí a dues del migdia, els carrers Sant Cebrià, Lola Anglada i carrer del Centre passaran a ser zona exclusiva per a vianants. Sota el lema “Omplim els carrers de vida, el centre pels vianants”, l’Ajuntament de Tiana i l’ACIST han col·laborat per guanyar espai per als tianencs i tianenques i fer els carrers més humans i sostenibles mitjançant una fira comercial i diverses activitats.

L’Associació de Comerciants i Serveis Tianencs estrenarà aquest nou espai amb la Fira de Tardor, on les parades dels comerciants es complementaran amb les diferents activitats programades per l’ocasió. Els comerços convidats per aquest dissabte 2 de novembre són Baaks, Rana Na, Lucirmas, Carme Nicolàs, Capritxos del Món, Love & Clothes, L’Avi Mingo, Verd es bo, Forn Solà, Xoco Pau, Moonkoalas, Petit Món i Més K Animals.

Pel que fa als diferents tallers i espectacles programats, tindran lloc en dos punts. En el carrer del Centre, de dos quarts d’onze a dos quarts de dues, s’acollirà el taller de maquillatge i caracterització de Halloween, el taller de decoració de carabasses i la Castanyera.

Aquest dissabte, de 10 a 14h, omplim els carrers de vida. Tallers de maquillatge, decoració de carabasses, actuacions…

Publiée par Acist Tiana sur Mercredi 30 octobre 2019

Per altra banda, al carrer Sant Cebrià, tindrà lloc a les onze del matí l’espectacle de titelles “Contes que bufa el vent”, a càrrec de Violeta Antò; mentre que a dos quarts d’una del migdia es comptarà amb l’actuació musical de “And the band”, un conjunt format pel David Pérez, en Roger Giménez i en Pau Josa.

Per afavorir la mobilitat, tal com va anunciar l’Ajuntament de Tiana, s’han creat 22 noves places amb limitació horària, d’una hora i mitja, a l’aparcament de Sant Cebrià.

Marta López
Marta  López