Cultura | D'acords

El cicle d’Acords es consolida en la seva segona edició

Xarim Aresté, en el concert d'aquest passat febrer del cicle d'Acords. Foto: Martí Francàs. / martalopez

Van estrenar-se al setembre, just per Festa Major. Des de llavors, un diumenge al mes s’ha pogut gaudir de les ofertes programades.

Marta  López | 26/06/2018 a les 12:15 0
 

El passat diumenge 3 de juny, el cicle d’Acords va tancar la seva segona temporada amb la performance de l’artista Joma i la flautista Tere Galceran. Aquest cicle de concerts en petit format, organitzat per Bandabòlit, ha ofert un total de 8 concerts repartits, sobretot, entre Can Riera i la sala de concerts de Mozartiana.

En Pep Mula, membre de Bandabòlit, creu que en aquesta segona edició han aconseguit consolidar aquest cicle de concerts en l’agenda tianenca:

 

Van estrenar-se al setembre, just per Festa Major. Des de llavors, un diumenge al mes s’ha pogut gaudir de les ofertes programades. La primera part de la temporada es feia a finals de mes, però a partir del febrer es van començar a fer al primer diumenge de mes. El canvi, diu en Pep Mula, no va afectar gaire a l’assistència:

 

En general, explica el Pep, tots els concerts han agradat i han tingut èxit. Tot i que dins de les ofertes han convidat a artistes més coneguts que d’altres, totes han funcionat bé, perquè molt del públic que assisteix al d’Acords moltes vegades no sap que va a veure, simplement hi va perquè sap que hi ha concert. Això és gràcies a la programació tan variada, que fa que un concert d’Acords mai sigui igual que un altre:

 

De cara al setembre, la tercera temporada ja està assegurada. En Pep Mula avança que segurament també s’estrenaran per Festa Major:

 

En aquesta segona edició del cicle d’Acords s’ha pogut gaudir, a més a més de la ja mencionada perfomance, del nou àlbum de la cantant Esther Condal; dels instruments tradici-o-casionals del Pepino Pascual; de la fusió del poeta i rapsode Josep Pedrals amb el trio de música improvisada Freenètics; del guanyador del premi Enderrock de la crítica al millor disc pop-rock de l’any, Xerim Aresté; del piano solo del menorquí Marco Mezquida; de les cançons vives del quartet de la soprano Mercè Pi, la mezzo Àngels Busquets, el baix Enric Arquimbau i el pianista Josep Maria Gironell; i de la música popular mallorquina de Folk Souvenir Trio.

Marta López
Marta  López